Ogłoszenie

HostName: Los Angeles City Live Address: 195.2.255.234:6522 Players: x / 39 Ping: 57 Mode: LACL 1.0 Map: LACL 1.0 edited by Nick Willson Rejestrować sie z nickiem Imie_Nazwisko

#1 2009-12-15 16:26:49

Johny_Novelli

Nowy użytkownik

Punktów :   

[WITAM]Johny_Novelli

Witam wszystkich graczy naszego serwera.

OOC
Nazywam się Artur. Mam 15,5 lat, chodzę do II Gimnazjum. Interesuje się komputerami oraz różnymi nowymi grami. Do pory gdy dowiedziałem się ze w GTA San Andreas można grać w MultiPlayer, grałem w GTA III. W SA-MP'a gram już ponad 3 lata. Na początku zaczynałem grać na serwerach DM. Kiedyś odkryłem wciągający serwer RolePlay. Na wielu serwerach grałem, na większości byłem adminem, ale na niektorych mi sie nie udało uzyskac właśnie tego admina. Z rok temu Założyłem swój serwer na którym grało ponad 20 osob. Jednak mój serwer padł, ponieważ nie miałem za co już płacić. Z kilka tygodni temu wpadłem właśnie na ten serwer na którym juz własnie teraz dostałem admina 1lvl. Zdaje mi się ze już nic wam na mój temat nie powiem.

IC
NICK:Johny_Novelli
POSIADANE LICENCJE: All
MIejsce zamieszkania:los Santos
NR telefonu: Nie znam na pamięć

Pozdrawiam was serdecznie oraz życzę wam miłej gry!!!

Stopka forum

RSS