Nazwa forum

Opis forum

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Moda

Ogłoszenie

HostName: Los Angeles City Live Address: 195.2.255.234:6522 Players: x / 39 Ping: 57 Mode: LACL 1.0 Map: LACL 1.0 edited by Nick Willson Rejestrowaæ sie z nickiem Imie_Nazwisko

#1 2009-12-15 16:26:49

Johny_Novelli

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

[WITAM]Johny_Novelli

Witam wszystkich graczy naszego serwera.

OOC
Nazywam siê Artur. Mam 15,5 lat, chodzê do II Gimnazjum. Interesuje siê komputerami oraz ró¿nymi nowymi grami. Do pory gdy dowiedzia³em siê ze w GTA San Andreas mo¿na graæ w MultiPlayer, gra³em w GTA III. W SA-MP'a gram ju¿ ponad 3 lata. Na pocz±tku zaczyna³em graæ na serwerach DM. Kiedy¶ odkry³em wci±gaj±cy serwer RolePlay. Na wielu serwerach gra³em, na wiêkszo¶ci by³em adminem, ale na niektorych mi sie nie uda³o uzyskac w³a¶nie tego admina. Z rok temu Za³o¿y³em swój serwer na którym gra³o ponad 20 osob. Jednak mój serwer pad³, poniewa¿ nie mia³em za co ju¿ p³aciæ. Z kilka tygodni temu wpad³em w³a¶nie na ten serwer na którym juz w³asnie teraz dosta³em admina 1lvl. Zdaje mi siê ze ju¿ nic wam na mój temat nie powiem.

IC
NICK:Johny_Novelli
POSIADANE LICENCJE: All
MIejsce zamieszkania:los Santos
NR telefonu: Nie znam na pamiêæ

Pozdrawiam was serdecznie oraz ¿yczê wam mi³ej gry!!!

Stopka forum

RSS